• Omah
  • Utilitas
  • Spesifikasi Teknis

Spesifikasi Teknis

Sr.no Partai Standar minangka saben
ISO 13006/EN 176 Klompok bla
WINTEL Regane Cara tes
1 Dawane dawane +0.60% +0.10% ISO 10545 - 2
2 Panyimpangan kekandelan +5% +2% ISO 10545 - 2
3 Sakcara sisih pinggir +0.50% +0.10% ISO 10545 - 2
4 Persagiitas +0.60% +0.20% ISO 10545 - 2
5 Lumahing flatness +0.50% +0.20% ISO 10545 - 2
6 Penyerapan banyu * < 0.05% < 0.05% ISO 10545 - 2
7 Mohs Hardness * <6 <7 EN 101
8 Lengkap Lengkap * >35 N/MM ² >45 N/MM ² ISO 10545 - 4
9 Rintangan abrasion >175 MM ³ >144 MM ³ ISO 10545 - 6
10 Rintangan Skid >0.4 >0.4 ISO 10545 - 17
11 Kekuwatan Breaking * 1113 N 2500 N ISO 10545 - 4
12 Kapadhetan (g / cc) >2 2.4 ISO 10545 - 3
13 Rintangan Frost Frost bukti Frost bukti ISO 10545 - 12
14 Rintangan kimia Ora ngrusak Ora ngrusak ISO 10545 - 13
15 Rintangan kejut termal Ora ngrusak Ora ngrusak ISO 10545 - 9
16 Rintangan Warna Ora ngrusak Ora ngrusak DIN 51094
17 Ekspansi Termal <9x10-6 <6x10-6 ISO 10545 - 8
18 Rintangan stain Tahan Tahan DIN 51094
19 Ekspansi Kelembapan Nil Nil DIN 51094
20 Glosks - >65% Refleksi Gloss meter