• Omah
  • Utilitas
  • Kalkulator jubin

Kalkulator jubin

Pitungan kothak

Kaki
Kaki

Petungan

SQ. M SQ. Ft

Iki bisa beda-beda miturut kabutuhan nyata. Iki mung pitungan.

X ft

Y ft

Tips

  • Dimensi dawa lan ambane ana ing sikil.
  • 1 kaki = 0.3048 meter
  • 1 meter = 3.28084 kaki