• Omah
  • Babagan awake dhewe
  • Ekspor

Ekspor

Wintel Ceramics Pvt. Ltd. Udakara 40% produksi kanggo pelanggan global, nyebar luwih akeh 40 negara, Kalebu Amerika Serikat, Afrika, Teluk & Negara Timur Tengah, lan jaringan iki tuwuh lan ing.

15Taun ing diajukake

Publisasi online kita nyedhiyakake pamaca kanthi tampilan sing luwih cedhak ing saben aspek perusahaan.

Sampeyan diundang kanggo nggawe kita dadi bagean saka bisnis sampeyan. Tandha karo kita karo kapentingan & pitakon khusus kanggo divisi ekspor ing sales@wintel.in Lan kita bakal sesambungan karo sampeyan enggal.

  • Canada
  • Usa
  • Columbia
  • Europe
  • Israel
  • Egypt
  • Africa
  • Saudi Arabia
  • Oman
  • Nepal
  • Vietnam
  • Thailand
  • Malaysia
  • Singapore
  • Indonesia
  • Indonesia