Sapa kita

Who we are 4

WIN-TELPorselin

Wintel Ceramics Pvt. Ltd. Diadegaké dening klompok wong sing wis nyetel landmark ing sawah-sawah. Wintel Klompok kalebu produsen jubin keramik, produsen keramik industri, pengimport, ekspor teknologi lan keramik Techno, saengga wis nyetel tujuan kanggo klien kasebut. Wis digawe lan teknologi mesin lan teknologi sing diinstal kanggo nilai ing mangsa ngarep - produk sing ditambah.

Info liyane
Showroom kita Who we are 6

Comapny kita

The wintel Koleksi supaya sampeyan bisa ngimpi impen sing luar biasa lan unik. Portofolio kita kanthi rutin digandhengake koleksi kothak anyar sing diilhami kaya kayu, watu, marmer, permukaan lsp.

Fitur Produk

Resor Rereget

Prosedur reresik saben dinane nahan tampilan rampung lan sumunar ing jenis jenis iki.

Rintangan stain

Rintangan wakil saka jubin keramik lan porselin beda-beda gumantung karo kapasitas kanggo nolak kelembapan.

Werna Permanen

Amarga warnane dipecat menyang awak lempung jubin (ing jubin sing ora dibukak) utawa menyang permukaan sing giliran jubin (kanggo jubin sing gilap), ora kedadeyan.

Kothak Visualizer

Nggambarake ruang sing ditinggalake nganggo koleksi kothak kita.

Nggambarake saiki

Karakteristik Teknis

Permukaan anti banyu
Rintangan kimia
Rintangan Frost
Bobot entheng
Rintangan kanggo geni lan panas
Katon Watu Alam