• Omah
  • Babagan awake dhewe
  • Profil Perusahaan

Ringkesan

Wintel Ceramics Pvt. Ltd. Diadegaké dening klompok wong sing wis nyetel landmark ing sawah-sawah. Wintel Klompok kalebu produsen jubin keramik, produsen keramik industri, pengimport, ekspor teknologi lan keramik Techno, saengga wis nyetel tujuan kanggo klien kasebut.

Wis digawe lan teknologi mesin lan teknologi sing diinstal kanggo nilai ing mangsa ngarep - produk sing ditambah. Produk ditambahake nilai kasebut bakal nggawa kualitas, desain lan inovasi kanthi standar internasional lan tren, dadi sampeyan bisa nemokake kabeh produk saka Wintel luwih apik tinimbang sadurunge ing saben tahapan lan saben wektu.

Sapa kita

Crita kita

Wintel Was Located In At Morbi, In What Was To Become The Top International Hub For The Creation Of State-of-the-art, High-end Ceramic Tiles, Which Has Grown Together With The Company Over The Decades.

Misi Kita

Wintel Porcelain minangka pabrik jubin vitrifing ing saindenging wilayah kasebut. Kanthi nawakake solusi vitrifies sing tahan lama lan efektif, kita entuk kapercayan lan dhukungan saka para pelanggan sing dihargai. Kita maksimal nilai pemegang saham lan rekrut sing berpengalaman, berpengalaman, nalika njaga kemajuan kanggo kabeh pihak.

Visi Kita

Wintel Aspires porselin dadi produsen jubin konkrit modern kanthi fokus nyedhiyakake produk sing berkualitas sing nambah nilai kanggo pelanggan ing wilayah kasebut..

Nilai Corporate

Minangka perusahaan, lan minangka individu, kita nemu integritas, kejujuran, terbuka, keunggangan pribadi, kritik dhewe sing konstruktif, pangembangan mandhiri. Kita setya karo pelanggan lan mitra lan duwe semangat teknologi. Kita pracaya efisiensi. Kita njupuk tantangan gedhe lan bangga ing awake dhewe nalika ndeleng. Kita bisa tanggung jawab kanggo para pelanggan, pemegang saham kita, mitra lan karyawan kanthi ngurmati komitmen kita, menehi asil lan menehi asil lan usaha kanggo kualitas sing paling dhuwur.