• Omah
  • Utilitas
  • Jubin Ndandani

Jubin Ndandani

Welcome kanggo Wintel Vitrified Pvt Ltd.

Plester lumahing lantai sing arep digawa kanthi rampung lan ngrampungake plester lan curing paling ora rong minggu sadurunge tiling.

Sadurunge ndandani jubin, dilebokake ing pola sing dikepengini lan priksa manawa menehi campuran warna sing bisa ditampa. Mangga ora jumlah variasi Shade tartamtu bisa kedadeyan ing kothak amarga suhu sing nembak suhu, variasi ukuran nganti ± 0,5% dimensi sing diidini.

Perusahaan ora bakal nampa kothak tanggung jawab NCE tetep.

Sadurunge mbenerake kothak ing lantai, kita menehi saran kanggo milih kothak kanthi acak saka macem-macem kothak & dilebokake ing pola kepinginan kanggo menehi ciri warna kanthi manufaktur Kothak Keramik.

Apik kanggo panah ing mburi jubin lan tindakake pola laying kaya sing dituduhake diagram bold.