• Imah
  • Utiliti
  • Kalkulator condong

Kalkulator condong

Itungan kotak

Kaki
Kaki

Itungan

Sq. M Sq. Ft

Ieu tiasa beda-beda dina dasar anu saleresna.This ngan ukur perhitungan.

X ft

Y ft

Tipuang

  • Panjang sareng dimensi lebar aya dina suku.
  • 1 kaki = 0.3048 meter
  • 1 Méter = 3.28080 suku