• Imah
  • Utiliti
  • Ubin ngalereskeun

Ubin ngalereskeun

Wilujeung sumping Wintel Vitrified Pvt Ltd.

Moyok permukaan lantai kanggo ngagulung sareng lepat lancar sareng ngalengkepan plaster sareng melengkung sahenteuna dua minggu sateuacan tiling.

Sateuacan ngalereskeun ubin, iklasna dina pola anu dipikahoyong sareng pastikeun aranjeunna masihan campuran warna. Punten sanés éta jumlah variasi shade tiasa waé dina ubin kusabab suhu anu ekstrim, ukuran variasi ekstrim, ukuran ukuran dugi ka ± 0.75% dugi ka tanggal internasional.

Perusahaan moal nampi tanggung jawab nce.

Sateuacan ngalereskeun gals di lantai, kami nyarankeun pikeun milih ues tina kotak anu béda & neundeunana dina pola anu ditungtungan warna & ukuranana henteu ditujukeun sareng ukuranna. Ubin keramik.

Bageur bageur pikeun panah dina tonggong ubin sareng turutan pola anu dipidangkeun sasama diagram.