• Imah
  • Tentang Kami
  • Ékspor

Ékspor

Wintel Ceramics Pvt. Ltd. Kira-kira 40% produksi pikeun nasabah global, nyebar di peuntas langkung ti 40 nagara, Nangtukeun Amérika Serikat, Afrika, Teluk & Nagus Nagen Nagen, sareng jaringan ieu ngembang sareng.

15Sataun di Filed

Publikasi online kami nyayogikeun
pamiarsa nganggo anu langkung caket kana unggal
aspék perusahaan.

Anjeun diajak ngajantenkeun kami bagian tina bisnis anjeun. Bageur bageur ka kami kalayan kapentingan anu kapentingan sareng produk khusus anjeun ka divisi ékspor kami di sales@wintel.in Sareng urang bakal tiasa kabaran sareng anjeun enggal.

  • Canada
  • Usa
  • Columbia
  • Europe
  • Israel
  • Egypt
  • Africa
  • Saudi Arabia
  • Oman
  • Nepal
  • Vietnam
  • Thailand
  • Malaysia
  • Singapore
  • Indonesia
  • Indonesia