Saha urang

Who we are 4

WIN-TELKeramik

Wintel Ceramics Pvt. Ltd. Diadegkeun ku kelompok jalma anu parantos nyetél landmark di sawahna. Wintel Grup ieu nyababkeun produsén keramik, produsén tipsics industri, pangimpor, tarjamah, tarjamahan sareng karajinan alami Crafter, supados parantos nganker kliénna. Éta parantos didirikeun sareng masangkeun sareng téknologi pikeun nilai hareup - produk tambah.

Inpo nu leuwih
Toroid kami Who we are 6

Comapny kami

Na wintel Koléksi Hayu anjeun minuhan impian anjeun komposisi anu luar biasa sareng unik. Portopolio kami rutin diremas ku koleksi anyar tina Tiles diideuan ku sapertos Kayu, batu, marmer, permukaan jrb.

Fitur produk

Restér

Prosedur beberesih dinten-dinten pikeun nahan katembong sareng caang dina jinis lantai ieu.

Resainess

Rintésan kasormatan tina tél keramik sareng kertas minyak béda variasina gumantung kana kamampuan pikeun nolak beueus.

Warna permanén

Kusabab warna dipecat kana awak liat cawung (dina hal uglazed ulazed) atanapi kana permukaan tile (kanggo ubin gencatan), pudar henteu kajantenan.

Jalan visualizer

Ngabayangkeun rohangan anu anjeun angkat sareng koleksi tol urang.

Visualisasi ayeuna

Ciri téh téhnis téknis

Permukaan waterproof
Rististansi kimia
Résistansi ibun ngalir
Beurat beurat
Resistansi kana seuneu sareng panas
Tampilan batu alami