• Imah
  • Tentang Kami
  • Profil Perusahaan

Ihtisar

Wintel Ceramics Pvt. Ltd. Diadegkeun ku kelompok jalma anu parantos nyetél landmark di sawahna. Wintel Grup ieu nyababkeun produsén keramik, produsén tipsics industri, pangimpor, tarjamah, tarjamahan sareng karajinan alami Crafter, supados parantos nganker kliénna.

Éta parantos didirikeun sareng masangkeun sareng téknologi pikeun nilai hareup - produk tambah. Produk tambihan nilai ieu bakal aya kualitas, desain sareng inovasi sapertos per standar internasional, janten anjeun tiasa mendakan sagala produk ti Wintel langkung saé tibatan unggal tahap sareng unggal waktos.

Saha urang

Cariosan urang

Wintel Ayana di Morbi, ku naon anu janten hub internasional luhur pikeun nyiptakeun nagara-of-of-of-.

Misi urang

Wintel Pembelang mangrupikeun produsén tiling vitried di sapanjang daérah. Ku cara nawiskeun awét sareng biaya solusi vittice éféktif, kami ngagaduhan kapercayaan sareng ngadukung konsumén konsumén urang. Kami maksimalkeun nilai pamisah sareng rekrut anu cocog, ngalaman sareng komitmen personel, bari ngajaga kamajuan kanggo sadaya pamangku stakes kami.

Visi urang

Wintel Aspires Pesselin janten produsén anu dipikaresep tina ubin beton modern ku fokus pikeun nyayogikeun produk kualitas anu luhur anu nambihan nilai pikeun konsumén..

Nilai perusahaan

Salaku perusahaan, sareng salaku individu, urang nilai integritas, Inggris, muka, kaunggulan pribadi, konstruksi mualitas, henteu meryogikeun. Kami komitmen ka konsumén sareng mitra urang sareng gaduh gairah pikeun téknologi. Kami percanten efisiensi. Kami nyandak tangtangan ageung sareng bangga diri pikeun ningali aranjeunna. Urang tahan diri anjeun pikeun konsumén urang, bukti saham, mitra sareng karyawan ku ngahargaan komitmen urang, masihan hasil sareng pengerang kami ngahasilkeun anu urang ngahasilkeun.