• Imah
  • Tentang Kami
  • Tim urang

Pendak sareng tim urang

Pendak sareng anggota tim anu hebat

K. G. Kundariya

Mentor & Diréktur

Ambrish Kundariya

Diréktur pelaksana

Gopalbhai Kundariya

Diréktur Kauangan

Amit Marvaniya

Ménéjer umum

Niraj Kundariya

Pangatur Ékspor

Keval Varasada

Pangatur Marketing

Chirag Bavarava

Manajer produksi

Jignesh Varasada

Pangatur HR & Produksi

Dipesh Kundariya

Pangatur R & D sareng Mésér